Bericht van ILT

Indien het niet mogelijk is in het weekend waarin The largest parade of trucks wordt georganiseerd een verkorte weekendrust in te plannen, dan zullen Nederlandse toezichthouders zich coulant opstellen en deelname aan The largest parade of trucks niet als een onderbreking van de normale wekelijkse rusttijd aanmerken.

(meer…)

Kinderen krijgen ook aandacht

Op 9 september is er uiteraard ook aan de kinderen gedacht!

Zo is er een ballonkunstenaar, worden kinderen gescminkt en is er een geweldig mooi monstertruck springkussen!

Patrick springkussen

Nog een muzikale topper – Ramon Beense

Sinds zijn indrukwekkende optreden in het TV programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’ is hij een veel geboekte zanger geworden.

SBS 6 Shownieuws heeft meerdere malen aandacht aan hem besteed en hij belandde in de top 10 van het TV programma: de 25 meest emotionele TV momenten!

(meer…)

Steun van Renault Trucks Nederland

Geweldig support van velen, zo ook van Renault Trucks Nederland:

Steun kinderen met onbekende ziektes!

Op 9 september vindt op ‘De Vlasakkers’ in Amersfoort ‘The largest parade of trucks’ plaats. Een fantastisch initiatief van de Femke foundation, stichting Truckers voor Goede Doelen en Kleine Transport Ondernemers – KTO, kring van TLN.

Maak jij de parade nóg groter? Stuur ons een persoonlijk bericht en schrijf je in. Het inschrijfgeld betalen wij, en komt volledig ten goede aan de Femke foundation.

Dank je wel!!!

Renault

Eerste Amerikaanse truck aangemeld

De eerste met een Amerikaanse truck heeft ook toegezegd te zullen komen.

Amerikaanse truck

Raad het juiste aantal deelnemers*

Meguiar’s stelt drie prijzen beschikbaar voor de winnaars.

Maak kans op een van onderstaande prijzen door het uiteindelijke aantal deelnemers aan The largest parade of trucks te raden:

1e prijs Meguiar`s Paint Restoration Kit
2e prijs Meguiar`s Ultimate Liquid Wax
3e prijs Meguiar`s Ultimate Wash & Wax

Meguiars (meer…)

Ook aandacht in transportmagazine

Ook het transportmagazine van Nederland, Routiers Magazine, nummer 3/2017 besteedt aandacht aan het evenement The largest parade of trucks.

Routiers Magazine

Pechgevallen worden op weg geholpen

Wat wij uiteraard willen voorkomen is dat er tijdens The largest parade of trucks een auto met lekke band stil komt te staan. Dankzij de ondersteuning van Profile DBS Etten-Leur, die met een service auto aanwezig zullen zijn, zullen eventuele pechgevallen snel en vakkundig weer op weg geholpen kunnen worden.

Profile

De eerste 200 inschrijvingen…

Mammoet Store heeft deze prachtige tassen beschikbaar gesteld voor de eerste 200 inschrijvingen. Snel inschrijven dus voordat ze op zijn! Mammoet Store zal trouwens ook tijdens het evenement op de chauffeursmarkt aanwezig zijn met het uitgebreide assortiment modellen…

mammoet tas

Recordpoging in de lokale krant

Ook de Soester Courant besteed aandacht aan het evenement. Truckers en transportbedrijven uit de omgeving maar ook door het hele land kunnen zich nog altijd inschrijven op deze website.

krantartikel